Vedr. garageaftener – kig på nyhedssiden...

Maj:

Madpakketur til Henne, den 20.-21. maj. Invitationen kan hentes her.

Skovtur Sjælland finder sted søndag den 21. maj. Vi mødes kl. 9:00 til kaffe og morgenmad i Eugenios garage, Baldersgade 12 på Nørrebro.
Herefter kører vi til det gamle elværk H. C. Ørstedsværket i Sydhavnen, hvor vi præcis kl. 11:00 vil overvære start af den kæmpemæssige B&W-dieselmotor, der var en del af elværkets motorkraft frem til 1960-erne. Efter dette får vi en guidet rundvisning i Dieselhouse.
Turen går videre til parkeringspladsen ved Cafe Sylten i Dragør. Vi kan køre helt frem til stranden, hvor den medbragte mad kan nydes, eller man kan, f.eks. i tilfælde af dårligt vejr, spise på selve Café Sylten.
Man kan se mere om museet og motorerne her: http://www.dieselhouse.dk/

Tilmelding til Eugenio på mail eller telefon senest nogle dage før.

Juni:

Fransk Biltræf

Fransk biltræf afholdes igen i år i forbindelse med Gavnø Classic Autojumble, den 11. juni 2017 fra kl. 10 - 17.

Tilmeldinger sker direkte på Gavnø hjemmesiden:

http://www.gavnoe.dk/autojumble.html

Tilmeldinger skal ske inden den 2. juni. Vi har fået tildelt samme plads som sidste år.
Årets tema vil være en meget specielt fransk bil: Citroën-Kégresse P17E, som har det speciale med at have gummibælte bagpå i stedet for hjul. Denne type køretøj har været produceret fra 1921 til 1939, og været brugt både til militære, landbrug og de verdenskendte ekspeditioner i Afrika og Asien. Denne type bil har i øvrigt været den første køretøj der har kørt tværs gennem Sahara.
Bilen vil blive præsenteret og demonstreret af de velklædte Næstformænd af Krybebaands Societet, der ejer køretøjet. Derudover vil der være den sædvanlige spørgekonkurrence til publikum, samt de omfattende plancher der fortæller historien af de Franske bilmærker.


August:

Sommertræf 2017 bliver i weekenden 18-20. august - og finder sted på Hotel Trinity i Fredericia.
Hent: Invitationen og tilmeldingsblanketten her.

September:

Sommertræf i Norge, den 1-3. september. Invitationen er her.